Velkommen til webhotelltester.com, uavhengig anmeldelse av webhotell. Vi anmelder webhotell fra 12,5 NOK/måned og oppover, med bra vilkår for ulike behov.

Ubegrensede webpakker

Visse webhotell tilbyr løsninger med ”ubegrensede” ressurser i form av bandbredde og lagringsplass. Dette er oftest et markedsføringstriks ettersom det alltid finnes en teknisk grense. I  noen tilfeller kan disse tilbudene være intressante for visse brukere med f.eks store filer eller stort bandbreddeforbruk. Tenk på at det nesten alltid finnes forbehold i avtalen om enten filstørrelse eller ressursforbruk når det gjelder cpu-anvendelse, litt enklere forklart antall besøk på din side. Nedenfor følger to ulike foretak i ulike prisklasser som tilbyr ubegrensede webpakker.

One.com

Specifikasjoner
Fra 12,50 NOK / mnd
Lagringsplass fra 3GB
Trafikk Ubegrenset
E-mail med spamfilter
Gratis & enkeltinnstallert blogg
Gratis Hjemmesideprogram
PHP / MySQL
Daglig backup

Et av Europas største webhotell, basert i Danmark men med norsk support. Tilbyr fri trafikk, med forbehold i avtalen om en filstørrelse på maks 1 Mb/hit i gjennomsnitt over tre dager. Slik står det i avtalen angående anvendelse:

«Det er ikke tillatt å ha større mengder filarkiver liggende til fri downloading eller visning uten forutgående avtale med One.com. Hensikten er ikke å fungere som en ekstern harddisk for lagring av datafiler som zip, MP3, jpg, etc., men som fremvisnings- /salgsplass for virksomheter og private. Unntakene er tjenester/produkter som tilbys av One.com og er spesielt utviklet for nettopp backup og lagring, slik som One.coms bildegalleriprodukt.»

Kilde One, Forretningsbetingelser

Hostgator

Spesifikasjoner
Fra $4,95 kr / mnd
Ubegrenset lagringsplass
Ubegrenset trafikk
Gratis Blogg/Forum/Webbutikk m.m.
E-mail med spamfilter
PHP / MySQL
Support døgnet rundt

Hostgator har ubegrenset med lagringsplass og bandbredde for samtlige pakker, hvilket er noe de innfrir. Den eneste begrensningen som finnes er at man ikke får bruke mer enn 25%  av serverressursene (cpu-bruk) i over 90 sekunder. Dette er dog ikke noe som påvirker når mange laster ned f.eks større filer fra din konto. Når f.eks. flere hundre er inne og leser i ditt forum samtidig, kan denne grensen passeres. Grensen for antall filer du kan lagre ligger på 250 000. Det finnes også en del tjenester man ikke kan bedrive på Hostgator, les mer om disse i deres TOS.

Utover dette skal det dog gå utmerket å for eksempel publisere en egenprodusert film på 600 MB for nedlasting. Hostgator kan sterkt anbefales til de som krever mye lagringsplass og bandbredde, men ikke har overdrevent mye besøk pr måned. Dette er så nære man kan komme ubegrenset / unlimited i hostingverden.

Les mer
E-post hos One
Komplett anmeldelse av One
Komplett anmeldelse av Hostgator


Sett karakter Ubegrensede webpakker, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli først med å sette karakter!)
Loading...
Utmerkelser - Uavhengige anmeldelser av Webhotell. Copyright webhotelltester.com 2010.

Hva syns du om Ubegrensede webpakker? Skriv en anmeldelse.