Velkommen til webhotelltester.com, uavhengig anmeldelse av webhotell. Vi anmelder webhotell fra 12,5 NOK/måned og oppover, med bra vilkår for ulike behov.

Beste Budgetwebhotell

Spesifikasjon
Fra 12,5 NOK / måned
Lagringsplass fra 3GB
Trafikk Ubegrenset
E-post med spamfilter
Gratis Hjemmesideprogram
Gratis Bildegalleri
Gratis Blogg
PHP / MySQL
Daglig backup
400 NOK Adwords Kupong

Bestill
One.com er et av Europas største webhotell. Deres minste pakke koster 12,5 kr/måneden med en startavgift på 125 kr, som i prinsipp er det billigste seriøse alternativet i Norge. Webhotellet har tjenester som enkelt kan aktiveres, slik som blogg, bildegalleri og hjemmesideprogram. Dertil får man en kupong på hele 400 kr. for Google Adwords. Adwords er den reklame man ser på Google til høyre når man søker. E-mail med webmail inngår selvfølgelig også. Support tilbys kun via mail og ”livechat”, et webbasert program som man kan få direktekontakt med supportsentralen på. Les mer i vår anmeldelse for One.

Anbefales til

Mindre, private hjemmesider/blogger og foretakspresentasjoner. Alt er veldig smidig og enkelt hos One, selv den som er helt nybegynner kan enkelt skape seg en hjemmeside med hjelp av deres verktøy. Også deres mail fungerer feilfritt for mindre behov, både webmail og pop3 (Windows mail / Outlook Express) finnes.

Les mer om One.com
One.com e-post tjeneste
Komplett anmeldelse av One.com


Sett karakter Beste Budgetwebhotell, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli først med å sette karakter!)
Loading...
Utmerkelser - Uavhengige anmeldelser av Webhotell. Copyright webhotelltester.com 2010.

Hva syns du om Beste Budgetwebhotell? Skriv en anmeldelse.