Velkommen til webhotelltester.com, uavhengig anmeldelse av webhotell. Vi anmelder webhotell fra 12,5 NOK/måned og oppover, med bra vilkår for ulike behov.

Beste Blogwebhotell

Å blogge har blitt veldig populært i Norge. Om du skal starte en blogg med et eget domenenavn (f.eks. dinblog.no) så behøver du et webhotell. Vi har valgt ut to webhotell i ulike prisklasser, den rimeligere for enkle behov og den litt dyrere for avanserte brukere med mye besøk eller en plasskrevende blogg med mange bilder og kanskje filmer.

One.com

Spesifikasjon
Fra 12,5 NOK / måned
Lagringsplass fra 3GB
Trafikk Ubegrenset
E-post med spamfilter
Gratis & enkeltinstallert blogg
Gratis Hjemmesideprogram
PHP / MySQL
Daglig backup

One.com er en velkjent rimelig løsning for webhotell som tilbyr enkle, men kraftfulle tjenester. Deres minste pakke koster 12,5 NOK / måned med en oppleggingsavgift på 100 NOK, som i prinsipp er det rimeligste seriøse alternativet i Norge. One har en forinstallert tjenste for bloggere som kan aktiveres med et tastetrykk fra kontrollpanelet, veldig smidig og enkelt. Deras live-support hjelper gjerne til om noen problemer skulle oppstå.

Vi har testet denne tjenesten, og den holder godt for enklere anvendelse. Tre skjermkopier: Designvalg, skriv nytt innlegg og framside med et innlegg:

one-blogg-designone-skriv-inlagg-bloggone-blogg-framsida

One og WordPress

På One kan du også installere verdens mest anvendte bloggverktøy WordPress. Dette verktøyet inneholder flere funksjoner enn den forinnstallerte bloggen, og er enklere å modifisere etter eget ønske. Både når det gjelder design og funksjon.

Kostnad for domenenavn tilkommer.

Les mer om One.com
E-post tjenesten hos One.com
Komplett anmeldelse af One.com

For større blogger – Velg Hostgator

Spesifikasjon
Fra $4,95 per måned
Ubegrenset lagringsplass
Ubegrenset trafikk
Gratis Blogg via WordPress
Enkel installasjon av blogg fra Kontrollpanel
E-mail med spamfilter
PHP / MySQL
Support døgnet rundt

Om du vet med deg selv at du har et stort antall besøkere hver dag eller en blogg på over 3 GB, så kan vi anbefale Hostgator som webhotell istedet. Med Hostgator kan du installere verdens mest anvendte bloggverktøy WordPress med noen tastetrykk. WordPress inneholder dessuten flere funksjoner enn verktøyet hos One, samt er mer fleksibelt. Her er en enkel guide for hvordan du installerer WordPress på Hostgator.

  1. Bestill valgfri pakke. Etter 5-15 min  kommer en mail med kontoinformasjon, klikk på lenken til ditt kontrollpanel cPanel (vanskelig å overse).
  2. Klikk på siste ikonet ”Fantastico De Luxe”. Velg WordPress i den venstre menyen, klikk på ”New installation”.
  3. Angi brukerrnavn og passord for din blogg. Klikk på ”Install WordPress”. Ferdig!
  4. Om du har øvrige spørsmål eller vil ha hjelp, spør live supporten, de hjelper deg gjerne.

Inne i bloggen kan du senere laste hjem og installere et nytt tema, en egen unik design. Gå inn under fliken Appearances og klikk på Add new theme. (1200 tilgjengelige i skrivende stund). Temaet kan senere modifiseres og bygges om relativt enkelt. Du kan også installere nye funksjoner, se database for tilgjengelige ekstrafunksjoner.

Les mer om Hostgator
Komplett anmeldelse av Hostgator


Sett karakter Beste Blogwebhotell, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 har satt karakter, gjennomsnitt: 1,75 av 5)
Loading...
Utmerkelser - Uavhengige anmeldelser av Webhotell. Copyright webhotelltester.com 2010.

Hva syns du om Beste Blogwebhotell? Skriv en anmeldelse.