Velkommen til webhotelltester.com, uavhengig anmeldelse av webhotell. Vi anmelder webhotell fra 12,5 NOK/måned og oppover, med bra vilkår for ulike behov.

Beste ASP .NET webhotell

Om du foretrekker ASP .NET,  behøver du et webhotell med Windowsservere. Mange ganger kan det også være smidig å anvende Microsoft SQL istedet for Access / MySQL som database, framfor alt da Visual Studio har så utbygget støtte for det. Vi har valgt ut et webhotell som har god erfaring og kunnskap om Windows og ASP .NET løsninger.

Strongbox

Spesifikasjoner – Start
Lagringsplass 5 GB
40 GB trafikk/mnd
50 st e-mail konto samt Webmail
5 ekstra domener per konto
ASP .NET 1.1 til 3.5 (alle versjoner)
ASP Classic
Microsoft Access
MS SQL 2000/2005 og MySQL (Tilleggstjeneste, 48,75 / mnd)
Pris 81,25 NOK /  mnd


Spesifikasjoner – WebUnlimited
Ubegrenset lagringsplass for hjemmeside
Trafikk 200 GB / mnd
Ubegrenset E-postkontoer
200 ekstra domener
ASP .NET 1.1 til 3.5 (alle versjoner)
ASP Classic
Microsoft Access
MySQL, Ubegrenset antall databaser
MS SQL 2000/2005 og MySQL (Tilleggstjeneste, 48,75 / mnd)
30 dagers pengene-tilbake-garanti
Pris 155 NOK / måned

Vi kan sterkt anbefale StrongBox hosting ved hosting av ASP .NET websider. Vi har funnet at Strongbox er veldig kunnskapsrike når det gjelder Windowsløsninger med ASP .NET, og har alltid støtte for de seneste rammeverk (framework) samt eldre versjoner ned til 1.1, hvilket er uvanlig, men praktisk (ASP.net 1.1 & 2.0 & 3.0 & 3.5). Tilgjenlig finnes også en del ekstramoduler slik som ASPMail, ASPupload, ASP Image v. 2.3.1.0, w3JMail og AspJpeg. Også PHP 4/5 er mulig å kjøre på samme pakke om det trengs.

Strongbox driver sin egen datahall med plass for 6000 servere, driftteknikker på plass døgnet rundt. Hallen ligger i Karlstad ,Sverige, kun 25 mil fra Oslo. Dette gjør at hastigheten blir veldig høy og hjemmesiden kan derfor kjennes raskere lastet, og dette i hele Norge. Det er en veldig forskjell  i forhold til webhotell plassert i for eksempel USA. Support finnes tilgjengelig på norsk.

Strongbox kjører kontrollpanelet Plesk som er relativt vanlig brukt utenfor Norges grenser. Som webmail klient finnes atmail, hvilket vi ser som det absolutt beste alternativet. Grafiskt tiltalende og lettarbeidet klient. Strongbox er helt klart det beste og mest driftsikre alternativet i Norge for ASP .NET løsninger.


Sett karakter Beste ASP .NET webhotell, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 har satt karakter, gjennomsnitt: 3,14 av 5)
Loading...
Utmerkelser - Uavhengige anmeldelser av Webhotell. Copyright webhotelltester.com 2010.

Hva syns du om Beste ASP .NET webhotell? Skriv en anmeldelse.