Velkommen til webhotelltester.com, uavhengig anmeldelse av webhotell. Vi anmelder webhotell fra 12,5 NOK/måned og oppover, med bra vilkår for ulike behov.

StrongBox

StrongBox er et svensk foretak i utgangspunktet med norsk personal tilgjengelig for support. Kontor og eget datasenter i Karlstad, hvilket ligger nære Oslo. Profilerer seg mot mindre og middelstore foretak. Deres pakke er vel verdt det, med 5GB lagringsplass og 40GB trafikk for deres minste pakke. Web unlimited har ubegrenset med lagringsplass, og hele 200GB i trafikk hvilket er langt over hva konkurrentene tilbyr. Også Web start holder godt mot konkurrentenes mindre pakker når det gjelder dette. Strongbox har 30-dagers penger tilbake garanti, hvilket er utover det vanlige i bransjen.

Funksjon

Strongbox har både støtte for PHP og ASP .NET (Windowspakken). Vi fant også deres servere veldig rasklastet, både kontrollpanel og web fløt på veldig bra. Strongbox kjører kontrollpanelet Plesk som er relativt vanlig brukt også utenfor Sveriges grenser. Som webmail klient finnes atmail, hvilket vi ser som det absolutt beste alternativet. Grafisk tilltalende og lettarbeidet klient. Se demo på atmail Webmail.

Konklusjon

StrongBox er det beste alternativet for foretak i Norge. På plussiden finnes support på norsk,  nærbeliggende datahall for rask oppkobling (access time) og høy oppetid generelt. Også et bra alternativ for den som behøver mye lagringsplass for hjemmeside og har mye trafikk. Anbefales både til foretak og privatpersoner.

Web Start Web Unlimited
Webplass 5 GB Ubegrenset
Trafikk 40 GB 200 GB
E-mail konti 50 st Ubegrenset
Extra domener 5 st 200 st
Pris 81 kr/mån 155 kr/mån

Samtlige priser er angitt inkl. moms.

Strongbox

Screenshots

strongbox-plesk-frontKontrollpanel

Webmail


Sett karakter StrongBox, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 har satt karakter, gjennomsnitt: 3,29 av 5)
Loading...
Anmeldelser - Uavhengige anmeldelser av Webhotell. Copyright webhotelltester.com 2010.

Hva syns du om StrongBox? Skriv en anmeldelse.